Konijnenhokken.net - Konijnenhok inrichten

Het inrichten van konijnenhokken
Op deze pagina vindt u een overzicht van de die belangrijkst producten die u nodig hebt bij het inrichten van het interieuw van een konijnenhok.

Bodembedekker
Als bodembedekker
wordt in de meeste gevallen houtvezel gebruikt. Zeer geschikt omdat het makkelijk vocht opneemt en geurloos is. Dit kunt u ook gebruiken in combinatie met stro.
Om een warm plekje te maken is hooi nodig, je konijntje kan zich heerlijk terugtrkken of slapen in dit warme nestje.


Waterflesje en voedingsbakje
Spreekt voor zichzelf. Uiteraard wel vrij essentieel voor het welzijn voor uw konijn om dit niet te vergeten. In de winter kan het waterflesje bevriezen. Eventueel kunt u tijdelijk een waterbakje gebruiken, dit bevriest minder snel. Ook kunt u een sok plaatsen om het waterflesje, hierdoor zal het water ook minder snel kunnen bevriezen.

Speeltjes

Konijnen hebben aandacht nodig, daarom is het leuk om meedere konijnen in een hokje bij elkaar te hebben. Dit gezelschap doet ze goed. Daarnaast is het ook belangrijk dat de dieren veel afleiding / activiteiten nodig hebben. Speeltjes zijn hier ideaal voor. Bijvoorbeeld een trappetje waarop ze kunnen klimmen, een knaagstok, kranten die de konijnen kunnen verscheuren wn hangend speeltje waar een konijn mee kan spelen zijn enkele voorbeelden.

Konijnenhokken
Prachtige en betaalbare konijnenhokken. Makkelijk en snel bij u thuis bezorgd.

Konijnenren
Laat je konijntje lekker buiten lopen op het gras. Veilig voor je konijn! 
Tips
-
Konijnen.net
 
 

2009 Konijnenhokken.net -